کلیدواژه Green Bean / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : یلمه، محمود ؛ صالحی، فاطمه ؛ نجف زاده، محمود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (8 صفحه - از 65 تا 72 )
کلیدواژه ها:ویتامین ثپراکسیدازآنزیمبری به کمک فراصوتلوبیای سبز
-
2.
نویسنده : نیک خواه عشقی، مهسا ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ بصیری، علیرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 91 تا 102 )
کلیدواژه ها:لوبیا سبزبهینه سازی فرآیندروش شناسی مدل آماری رویه پاسخسرخ کردن در خلا
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |