کلیدواژه Lentil Protein / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : فرجی، صفا ؛ میردامادی، سعید ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، مهتا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 5 تا 18 )
کلیدواژه ها:فعالیت آنتیاکسیدانیواکنش میلاردهیدرولیز آنزیمیامولسیون کنندگیپروتئین عدس
-
2.
نویسنده : قاسمی، پرستو ؛ میردامادی، سعید ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، مهتا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 17 تا 32 )
کلیدواژه ها:هیدرولیز آنزیمیپپتیدهای آنتیاکسیدانپیش تیمار حرارتپیش تیمار انجماد-یخ زداییپروتئین عدس