-
1.
نویسنده : الفیحاء، فتی ؛
مجله:العرفان»المجلد السادس و العشرون، ربیع الأول و الآخر 1354 - الجزء 3 و 4 (7 صفحه - از 201 تا 207 )
-
2.
نویسنده : الخلیلی، محمد ؛ الفیحاء، فتی ؛
مجله:العرفان»المجلد الثانی و العشرون، جمادی الأولی 1350 - الجزء 4 (7 صفحه - از 509 تا 515 )
-
3.
نویسنده : الفیحاء، فتی ؛
مجله:العرفان»المجلد الرابع و العشرون، ربیع الثانی 1352 - الجزء 2 (3 صفحه - از 205 تا 207 )
-
4.
نویسنده : الفیحاء، فتی ؛
مجله:العرفان»المجلد الثانی و العشرون، رجب 1350 - الجزء 5 (3 صفحه - از 662 تا 664 )
-
5.
نویسنده : الزین، محمد أدیب ؛ کامل مروة ؛ الفیحاء، فتی ؛
مجله:العرفان»المجلد الثانی و العشرون، صفر 1350 - الجزء 2 (5 صفحه - از 243 تا 247 )
کلیدواژه ها:الطعامالجراثیمالجسمالالتهابات
-
6.
نویسنده : الزین، محمد أدیب ؛ الفیحاء، فتی ؛
مجله:العرفان»المجلد الثالث و العشرون، شعبان 1351 - الجزء 3 (3 صفحه - از 458 تا 460 )
-
7.
نویسنده : الفیحاء، فتی ؛
مجله:العرفان»المجلد الخامس و العشرون، صفر 1353 - الجزء 2 (3 صفحه - از 141 تا 143 )
-
8.
نویسنده : الفیحاء، فتی ؛
مجله:العرفان»المجلد السادس و العشرون، رمضان 1354 - الجزء 7 (2 صفحه - از 522 تا 523 )
-
9.
نویسنده : الفیحاء، فتی ؛
مجله:العرفان»المجلد الثامن و العشرون، رمضان 1357 - الجزء 6 (7 صفحه - از 639 تا 645 )
-
10.
نویسنده : الفیحاء، فتی ؛
مجله:العرفان»المجلد الواحد و العشرون، ذوالقعدة و ذوالحجة 1349 - الجزء 4 و 5 (4 صفحه - از 503 تا 506 )