-
1.
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (9 صفحه - از 109 تا 117 )
کلیدواژه ها:ضریب نفوذ موثرفروسرختوتفرنگیمدل پیجمدلسازی سینتیکیخشک کردن
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (9 صفحه - از 109 تا 117 )
کلیدواژه ها:ضریب نفوذ موثرفروسرختوتفرنگیمدل پیجمدلسازی سینتیکیخشک کردن