-
1.
نویسنده : پورسیف اله، اعظم ؛ زارع، داوود ؛ میرزایی، مهتا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 69 تا 80 )
کلیدواژه ها:بتاکاروتنبیفیدوباکتریوم بیفیدومکاراگینانکازئینپوششدهی
-
2.
نویسنده : هاشمی، سیدعلی ؛ پژوم شریعتی، فرشید ؛ دلاوری امرئی، حسین ؛ حیدری نسب، امیر ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (6 صفحه - از 45 تا 50 )
کلیدواژه ها:بتاکاروتنغلظت نمکدونالیلا سالینامیکروجلبک