-
1.
نویسنده مسئول : شاهسونی مجرد، لیدا ؛ نویسنده : حسینمردی، فاطمه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 23 تا 30 )
کلیدواژه ها:آنزیم ترانس گلوتامینازکیفیت پختچاودارنودل
نویسنده مسئول : شاهسونی مجرد، لیدا ؛ نویسنده : حسینمردی، فاطمه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 23 تا 30 )
کلیدواژه ها:آنزیم ترانس گلوتامینازکیفیت پختچاودارنودل