مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 7 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 4 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 11 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 11 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 3 |
-
1.
مؤلف : حاجی نیا، فهیمه ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛ مقصودلو، یحیی ؛ مویدی، علی ؛ كاتب مسؤول : صادقی، علیرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 45 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:اثر ضدقارچیجدایه لاکتیکی غالبخصوصیات پروبیوتیکیخمیرترش جو دوسر
-
2.
کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن
مؤلف : رنجبر ندامانی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قربانی، محمد ؛ ماهونک، علیرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 27 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:لیکوپنپکتینازصابونی کردناولئورزینتیمار اتانولیضایعات گوجه فرنگی
-
3.
مؤلف : قره خانی، مهدی ؛ اعلمی، مهران ؛ حجازی، محمد امین ؛ مقصودلو، یحیی ؛ خمیری، مرتضی ؛ نجفیان، گودرز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (16 صفحة - من 15 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوس پلانتاروملاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیسخمیرترشنان حجیمگندم
-
4.
مؤلف : اعتمادی، مائده ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ قربانی، محمد ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (10 صفحة - من 65 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:Enzymatic hydrolysisReducing PowerChelating ActivityProtein HydrolysateSoy Protein Isolate
-
5.
مؤلف : سلیمی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (14 صفحة - من 55 إلی 68 )
الکلمات المفتاحية:پایداریروش سطح پاسخژلاتینامولسیون لیکوپنمالتودکسترین
-
6.
مؤلف : رضوی، راضیه ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قریانی، محمد ؛ اعلمی، مهران ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (10 صفحة - من 39 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:Biodegradable PackagingCarboxy Methyl Cellulose CoatingsFresh HazelnutThyme Extract
-
7.
مؤلف : سیدی فر، رویا ؛ آصفی، نارملا ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (13 صفحة - من 63 إلی 75 )
الکلمات المفتاحية:بتاکاروتنظرفیت آنتیاکسیدانیفراصوتفنل کلهویج
-
8.
مؤلف : کشاورز هدایتی، علی اکبر ؛ اعلمی، مهران ؛ معتمدزادگان، علی ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قربانی، محمد ؛ امیری، سهیل ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (8 صفحة - من 49 إلی 56 )
الکلمات المفتاحية:Bulk densityPhysicochemical PropertiesColor ParametersRice Bran Protein ConcentrateWater Adsorption Index
-
9.
مؤلف : مقصودلو، یحیی ؛ مقصودلو، عاطفه ؛ خمیری، مرتضی ؛ قربانی، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (12 صفحة - من 31 إلی 42 )
الکلمات المفتاحية:ChitosanPistachioAntioxidant activityAntifungal ActivityMoisture AbsorptionOrganoleptic Characteristics
-
10.
مؤلف : عزیزی خصال، مونا ؛ بصیری، علیرضا ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1392 - شماره 39 (10 صفحة - من 63 إلی 72 )
الکلمات المفتاحية:بهینه سازیآبگیری اسمزیبرش های پرتقالخلا ناپیوستهروش رویه پاسخ