مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 2 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 2 |
-
1.
مؤلف : منصوری پور، ثمر ؛ میزانی، مریم ؛ رسولی، سوسن ؛ گرامی، عباس ؛ شریفیان، انوشه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (10 صفحة - من 49 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:InulinSensory PropertiesPhysicochemicalGalactooligosaccharidesKetchup
-
2.
مؤلف : منصوری پور، ثمر ؛ میزانی، مریم ؛ مرادی، صادق ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (8 صفحة - من 44 إلی 51 )
الکلمات المفتاحية:کیتوزانسس مایونزکتیرای پولکیویژگیهای رئولوژیکی