مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 3 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 4 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 4 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 2 |
-
1.
مؤلف : کوهدار، ولی اله ؛ رادمهر، بهراد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 55 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:گوشت مرغکیتوزانشمارش کلی میکروبیشمارش کلی فرممواد ازته فرار
-
2.
مؤلف : کوهدار، ولی اله ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1392 - شماره 10 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (9 صفحة - من 33 إلی 41 )
الکلمات المفتاحية:کشتارگاهآلودگی باکتریاییشمارش باکتری های هوازیلاشه گاولاشهآلودگیاکراتوکسینکشتارسالمونلاکشمشمیکروبی
-
3.
مؤلف : کوهدار، ولی اله ؛ موسی خانی، فرهاد ؛ رادمهر، بهراد ؛ دانشی، محمدمهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (6 صفحة - من 57 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:روش الیزاماهیان تونماهی زرد بالهمسمومیت هیستامینی
-
4.
مؤلف : کوهدار، ولی اله ؛ رضویلر، ودود ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (10 صفحة - من 31 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:مسمومیت هیستامینیماهی هوورباکتری های مولد هیستامیناندازه گیری هیستامینهیستامین