الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 3 |
میان رشته ای 1 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 4 |
-
1.
كاتب مسؤول : ازادفر، الهام ؛ مؤلف : جبله، رمضانعلی ؛ بهرامی، زهره ؛ شریفی، مهنیا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 55 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:دوغدو فاز شدنپتانسیل زتادانه خرنوب
-
2.
مؤلف : نصرآبادی، محمداسماعیل ؛ گلچین، سحر ؛ نوری توپکانلو، حماد ؛ كاتب مسؤول : آزادفر، الهام ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 103 إلی 112 )
الکلمات المفتاحية:فندقپوشش خوراکیصمغ کندرواکنش های اکسایشی
-
3.
كاتب مسؤول : ثابت قدم، مریم ؛ مؤلف : آزادفر، الهام ؛ بهرامی، زهره ؛ بیضایی، بیتا ؛
مجلة:مطالعات محیط زیست، منابع طبیعی و توسعه پایدار»زمستان 1398 - شماره 13 (12 صفحة - من 9 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:ترکیبات فنولیسطح پاسخبرگ بادامقدرت رادیکال گیرندگی
-
4.
كاتب مسؤول : نصرآبادی، محمد اسماعیل ؛ مؤلف : نوری توپکانلو، حماد ؛ آزادفر، الهام ؛ قاضی، زهره ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 69 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:کیک اسفنجیخواص حسیفیزیکوشیمیاییفیبر گریپفروت