کلمة المفتاح اكسيد روي / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : قربان پور، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 15 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:پایدارینانوکامپوزیتاکسیدرویسیلیکاژلضدمیکروب
-
2.
مؤلف : اسماعیل زاده، حکیمه ؛ سنگ پور، پروانه ؛ خاکسار، رامین ؛ شهراز، فرزانه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (8 صفحة - من 21 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:نانوذرهاشرشیاکلی O157:H7اکسید رویباسیلوس سوبتیلیسضد میکروبی
-
3.
مؤلف : امینی فر، امیر ؛ نامدار، زین العابدین ؛
مجلة:پدافند غیر عامل»زمستان 1388 - شماره 1 ISC (8 صفحة - من 1 إلی 8 )
الکلمات المفتاحية:رفع و دفع آلودگي از عوامل NBCاكسيد روياكسيد كادميومسل – ژلنانوكامپوزيت ZnOCdO