مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : کریمی، مریم ؛ حدیدی، نغمه ؛ پازوکی، غلامرضا ؛ عبدالرحیمی، شیوا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:آلفا آمیلازپلی اتیلن گلیکولتری سدیم سیتراتتوزیع پذیریسیستم دوفازی آبی
-
2.
نویسنده : باغبانباشی، مژده ؛ پازوکی، غلامرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (8 صفحه - از 39 تا 46 )
کلیدواژه ها:محلولخواص ترمودینامیکیقندمدل ترمودینامیکی