مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 3 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
-
1.
نویسنده : عاشوری، شهرزاد ؛ مهدیخانی، شادی ؛ خانی، محمدرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1398 - شماره 34 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 15 تا 30 )
کلیدواژه ها:میگوماندگاریپرتودهی گامااسانس آویشنبستهبندی تحت خلا
-
2.
نویسنده : دین پژوه، فاطمه ؛ خانی، محمدرضا ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 97 تا 112 )
کلیدواژه ها:ماندگاریعصاره سیردوغعصاره شویدویژگیهای میکروبی و شیمیایی
-
3.
نویسنده : خانی، محمدرضا ؛ ابوالحسن زاده، امین ؛ فهیم دانش، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 69 تا 84 )
کلیدواژه ها:پایداری اکسیداتیوسوسیسویژگیهای میکروبیجایگزینی نیتریتروغن سیاهدانه