کلیدواژه صنعت مواد غذایی / (23 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : متولی، سید حسام الدین ؛ میرشاه ولایتی، فرزانه ؛ نویسنده مسئول : نظری زاده، فرهاد ؛
مجله:علوم مدیریت ایران»بهار 1402 - شماره 69 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (28 صفحه - از 135 تا 162 )
کلیدواژه ها:آینده پژوهیمدیریت زنجیره تامینصنعت مواد غذاییتاب آوریسناریو پردازی
-
2.
نویسنده : تارویردی زاده، داود ؛ پاسبانی، محمد ؛ هنرمند عظیمی، مرتضی ؛ ناهیدی امیر خیز، محمد رضا ؛ نویسنده مسئول : میرزایی دریانی، شهرام ؛
مجله:آموزش محیط زیست و توسعه پایدار»بهار 1402 - شماره 35 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (21 صفحه - از 138 تا 158 )
کلیدواژه ها:صنعت مواد غذایینظریهپردازی داده بنیادعملکرد محیطزیستیتفکر سبزمدیریت کیفیت سبز
-
3.
نویسنده : رضاپور، حمیدرضا ؛
مجله:مطالعات مدیریت و کار آفرینی»بهار 1402 - شماره 43 (10 صفحه - از 455 تا 464 )
کلیدواژه ها:صنعت مواد غذاییکارآفرینی سبزبهره وری عملیاتیفرهنگ آینده اندیشیبهره و ری عملیاتیآینده
-
4.
ارائه مدل برندسازی حسی در صنعت مواد غذایی (مطالعه موردی: صنایع بزرگ مواد غذایی استان آذربایجان شرقی)
نویسنده : مینویی، مرتضی ؛ قره بیگلو، حسین ؛ علوی متین، یعقوب ؛ فخیمی آذر، سیروس ؛
مجله:جامعه شناسی سیاسی ایران»آبان 1401 - شماره 24 ISC (29 صفحه - از 2148 تا 2176 )
کلیدواژه ها:استان آذربایجان شرقیصنعت مواد غذاییبرندسازی حسیمواد غذاییحسیمدلمشـتریپژوهش
-
5.
نویسنده : باقری قهفرخی، مسعود ؛ نویسنده مسئول : کریمی، فرزاد ؛
مجله:پژوهش های اقتصاد صنعتی»پاییز 1401-شماره 21 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 49 تا 66 )
کلیدواژه ها:صادراتصنعت مواد غذاییشاخص پیچیدگی محصولفضای محصول
-
6.
نویسنده : قاسمی نژاد، مینا ؛ حاتمی نسب، سید حسن ؛ نویسنده مسئول : نایب زاده، شهناز ؛
مجله:مطالعات رفتار مصرف کننده»پاییز 1401، دوره نهم - شماره 3 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (34 صفحه - از 114 تا 147 )
کلیدواژه ها:صنعت مواد غذاییزبانشناسی برندروانشناسی مصرفکنندهزبانشناسیزبانشاخصشناساییبرندسازیبرندینگمشتریانپژوهشنمادشناسی
-
7.
نویسنده مسئول : موسوی، سید نجم الدین ؛ نویسنده : زرنگاریان، یوسف ؛ مومنی مفرد، معصومه ؛ تقی پور، صابر ؛
مجله:مطالعات رفتار مصرف کننده»بهار 1401، دوره نهم - شماره 1 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (24 صفحه - از 134 تا 157 )
کلیدواژه ها:برندصنعت مواد غذاییادراک مصرفکنندهبرندهای گورستانیگروه شرکتهای نوشیدنیشناساییمحصولاتمدیرانبازارمدیریتمصرفکنندهتولیدمصاحبه
-
8.
نویسنده : دهقان خلیل آباد، مژگان ؛ نویسنده مسئول : عارف، معصومه ؛
مجله:مدیریت زنجیره تامین»زمستان 1400 - شماره 73 رتبه علمی-ترویجی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:صنعت مواد غذاییعملکرد عملیاتیعملکرد نوآوریاقدامات مدیریت کیفیت زنجیره تامینقابلیتهای مدیریت کیفیت زنجیره تامین
-
9.
نویسنده : روشن قیاس، ابراهیم ؛ غلامی چنارستان علیا، عبدالخالق ؛ پیرزاد، علی ؛ نویسنده مسئول : سپهوند، رضا ؛
مجله:مدیریت کسب و کار»پاییز 1400 - شماره 51 رتبه B (دانشگاه آزاد (21 صفحه - از 126 تا 146 )
کلیدواژه ها:مزیت رقابتیصنعت مواد غذاییقابلیت های سازمانیعملکرد مبتنی بر مشتریمحصولقابلیتبازارمشترینوآوریبازاریابی
-
10.
نویسنده : میثمی آزاد، صفورا ؛ عبدالوند،، محمد علی ؛ خیری، بهرام ؛ نویسنده مسئول : حاجیها، علی ؛
مجله:چشم انداز مدیریت بازرگانی»پاییز 1400، دوره جدید - شماره 47 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (24 صفحه - از 164 تا 187 )
کلیدواژه ها:صنعت مواد غذاییداده بنیادبرندسازی محصولات سبزمحیط زیستکدگذاریبازاربازاریابیراهبردها
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (6 مقاله)
- ب (6 مقاله)
- الف (4 مقاله)
- B (2 مقاله)
- A+ (1 مقاله)
- علمی-ترویجی (1 مقاله)