کلیدواژه کلیفرم / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : حقیقی، سپیده خطیب ؛ نویسنده : قانع، احمد ؛ مددی، فریبا ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1398، دوره پنجم - شماره 14 (11 صفحه - از 31 تا 41 )
کلیدواژه ها:چهارمحال و بختیاریآلودگی میکروبیپرورش ماهیکلیفرمرودخانه سبزکوه
-
2.
نویسنده : صامتی، صدریه ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 61 تا 70 )
کلیدواژه ها:کلیفرمکرفس کوهیپنیر محلی بروجردکپک و مخمرپذیرش کلی
-
3.
نویسنده : حسن زاد آذر، حسن ؛ عبدالهی، رضا ؛ حاج قلی زاده، قادر ؛ دلیر راد، محمد ؛ مهدی زاده، تورج ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:بستنی سنتیکلیفرماشریشیاکولایآلودگی باکتریاییاستافیلوکوکوسوس اورئوسآلودگیباکتریارومیهبستنیهای سنتی
-
4.
نویسنده : اختلاط، مریم ؛ ظاهری پور، زهرا ؛ شکرریز، بهاره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:بستنی سنتیکلیفرماشریشیاکولایاستافیلوکوکوس آرئوساهوازآلودگیبستنیهای سنتیمیکروبی
-
5.
نویسنده : پورعلی بهزاد، محمد ؛ میرزایی، حمید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (10 صفحه - از 71 تا 80 )
کلیدواژه ها:کلیفرمپنیر سفید سنتی ایرانیاشریشیا کولایپنیر