-
1.
نویسنده : حاصلی، علیرضا ؛ اسحاقی، محمدرضا ؛ رجایی، پیمان ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ نویسنده مسئول : پوراحمد، رضوان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (14 صفحه - از 107 تا 120 )
کلیدواژه ها:خصوصیات فیزیکوشیمیاییدوغاثر ضد میکروبیفعالیت آنتی اکسیدانیمفرا
-
2.
نویسنده : قلعه موسیانی، زهرا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ رجایی، پیمان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 45 تا 58 )
کلیدواژه ها:دوغعصاره اتانولیاستافیلوکوکوس اورئوسزوفارازک