-
1.
نویسنده مسئول : ازادفر، الهام ؛ نویسنده : جبله، رمضانعلی ؛ بهرامی، زهره ؛ شریفی، مهنیا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 55 تا 66 )
کلیدواژه ها:دوغدو فاز شدنپتانسیل زتادانه خرنوب
-
2.
نویسنده : سمائی، سمانه ؛ برنجی، شیلا ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 109 تا 120 )
کلیدواژه ها:نمک کلریدپتاسیمنمک کلریدسدیمدوغاسانس شوید