ملخص الجهاز:
"درهرحال،رعایت مسائل بهداشتی و موازین بهسازی در محیطهای کار با توجه به نوعفعالیت مراکز تولیدی بدون شک برای حفظ سلامت کارگران امری اجتنابناپذیر است اینموازین را میتوان بهطور اجمال به شرح زیر عنوان کرد که در ادامه به آنها پرداخته میشود: 1)تامین آب آشامیدنی بهداشتی 2)تامین غذای سالم و مناسب 3)جمعآوری و دفع صحیح مواد زاید 4)تسهیلات بهداشتی نظیر رختکن،دستشویی،توالت،حمام و دوش 5)مبارزه با حشرات و جوندگان 6)نظافت عمومی،سرویسهای بهداشتی و استراحت 7)الزامات قانونی مرتبط مقاله آموزشی!
همچنین رعایت موارد ذیل توصیه میشود: -در هر محیط کار باید به ازای هر 50 نفر پرسنل،یک آب سردکن وجود داشته باشد و در محیطهای کاری زیر50 نفر،وجود یک شیر آبخوری ضروری است.
برای جلوگیری از صرف غذا در محل کار،هر محیط کار باید دارای غذاخوریمناسب بوده که در آن تسهیلات زیر فراهم شده باشد: -یک وعده غذای گرم و کامل برای کارکنان تهیه شود.
لازم به ذکر است کهجایگاه یا محل اختصاصی جمعآوری و نگهداری موقتزباله باید محصور و مسقف باشد و مخزن یا مخازنمورد استفاده در آن نیز-از هر نوعی که باشد-بایستیدارای درپوش مناسب باشد به نحوی که شرایط موجودجایگاه را در مقابل عواملی مانند تابش آفتاب،بارش(به تصویر صفحه مراجعه شود) &%11513TVEG115G% مقاله آموزشی!
برای هر جنستعداد دستشویی مطابق جدول زیر درنظر گرفته میشود: (به تصویر صفحه مراجعه شود)ضمنا رعایت موارد ذیل نیز توصیه میشود: -احداث دستشوییها باید در مجاورت نمازخانه،محل غذاخوری،توالت و در دسترس کارکنان باشد.
(به تصویر صفحه مراجعه شود)ضمنا رعایت موارد ذیل نیز توصیه میشود: -توالتها باید در فاصله و محل مناسب از ساختمان محل کار قرار داشته باشد."