ملخص الجهاز:
"ترمودینامیک اثر آبگریزی اندازهگیری کالری متری انتروپی و آنتالپی توده آلکیل آمینها و زنجیرهای طولانی آلیفاتیک ترجمه و تألیف:سیما کاظمبیگی،دانشجوی شیمی کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد استاد راهنما:دکتر امین،استادیار وزارت علوم و تحقیقات و فنآوری در این آزمایش ترمودینامیک زنجیر طولانی آلیفاتیک یک توده آلکیل آمین در محلول آبی توسط تیتراسیون کالریمتری همدما ( ITC ) مورد مطالعه قرار گرفت.
تودهای شدن آبگریز برای آلکیل آمینهای با 12 تا 14 اتم کربن در دمای اتاق از نظر تغییرات انتالپی مطلوب ولی از لحاظ تغییرات انتروپی نامطلوب میباشد.
مشاهده متقیم این توده آبگریز توسط ( ITC ) در دما و فشار ثابت برای ما پارامترهای خیلی دقیق ترمودینامیکی را نسبت به اطلاعات بدست آمده از تجزیه و انتهوف فراهم میکند.
تودهای شدن در فازهای مایع و جامد میتواند توسط ( ITC ) تشخیص داده شود،در صورتی که با تجزیه و انتهوف به این نتایج نمیرسیم."