ملخص الجهاز:
"فایدههای شیر در سلامت انسان شیر گاو که اساس دیگر محصولات لبنی است،به این سبب که منبع بسیار خوبی از ویتامین D ،کلسیم و نیز ویتامین K است-سه مادهء غذایی اساسی در سلامت استخوانها- موجب تقویت و استحکام استخوانها میشود.
آیا تمایل دارید وزن خود را-مخصوصا در میانسالی، کاهش دهید؟تحقیقی که در شمارهء آوریل مجلهء تحقیقات مربوط به چاقی منتشر شده است نشان میدهد که خوردن غذاهای سرشار از کلسیم مخصوصا غذاهای لبنی کم چرب مثل شیر گاو،ماست و دوغ میتواند واقعا مثمر ثمر باشد.
به همین دلیل وقتی جذب روزانهء کلسیم بسیار پایین میآید، برای این که مقدار مناسب کلسیم خون در سطح خود باقی بماند،ذخیرههای کلسیم از استخوانها بیرون کشیده میشود تا غلظت کلسیم در خون در سطح نرمال باقی بماند و این جایی است که ویتامین D وارد عمل میشود.
کالسیتریول( CALCITROL )که از نظر متابولیکی شکل فعال ویتامین D است با هورمون آیا تمایل دارید وزن خود را- مخصوصا در میانسالی-کاهش دهید؟تحقیقی که در شمارهء آوریل مجلهء تحقیقات مربوط به چاقی منتشر شده است نشان میدهد که خوردن غذاهای سرشار از کلسیم مخصوصا غذاهای لبنی کم چرب مثل شیر گاو،ماست و دوغ میتواند واقعا مثمر ثمر باشد.
یک بررسی-که از تجزیه و تحلیل اطلاعات جمعآوری شده از تحقیقات تخصصی آیندهنگرانهء سلامت که بر روی 4700 نفر از مردان بزرگسال انجام شده است-نشان میدهد که خطر ابتلا به نقرس در بین افرادی که گوشت قرمز،ماهی یا غذاهای دریایی(از هر نوع)بیشتر مصرف میکنند،تا 50% افزایش مییابد و این در حالی است هک خطر ابتلا به این نوع نقرس با افزایش جذب محصولات لبنی کاهش مییابد."