ملخص الجهاز:
"سینگر ترجمه و اقتباس:دکترغلامعلی سرمد هدف این مقاله پاسخ دادن به سئوالهای زیر است: 1-علل حوادث و راههای جلوگیری از آن چیست؟ 2-دولت مرکزی و ادارات استانی برای بهداشت و امنیت محیط کار چه میکنند؟ 3-چرا ثبت و ضبط اطلاعات بهداشتی برای سازمانها ضرورت دارد؟ 4-در مؤسسات چگونه برنامههای بهداشتی را توسعه میدهند؟ 5-زیان مصرف سیگار در محیط کار چیست؟ بهداشت و ایمنی1کارکنان از نکاتی است که سازمانها روز بهروز بیش از سابق به آن توجه میکنند.
یک سیاست مشخص و رسمی دارد؟اگربلی، آیا این سیاست مکتوب است؟ 2-آیا کلیهء کارکنان شاغل در پستهای مدیریت و سرپرستی از تعهدات خود نسبت به مسایل بهداشتی اطلاع کافی دارند؟ 3-آیا کارکنان به درستی در برنامههای بهداشتی مشارکت دارند؟آیا کمیتههای بهداشتی تشکیل شده است؟آیا برنامهء آموزشی وجود دارد؟ 4-آیا دربارهء بهداشت،خطوط راهنما مکتوب وجود دارد؟آیا مرتبا و شدیدا بر این خطوط راهنما تأکید میشود؟ 5-در نهایت مسئولیت بهداشت بر عهدهء کیست؟آیا برای هر واحد سازمانی ابزار بهداشتی پیشبینی شده است؟ 6-آیا روشهای کنترل بهداشت به دقت تعریف و اجرا میشود؟ 7-آیا در رابطه با روشهای حفظ بهداشت به کلیهء کارکنان تعلیمات یا دستورات لازم داده شده است؟ 8-آیا برای حفظ تندرستی و بهداشت و جلوگیری از حوادث برنامههایی تنظیم شده است؟اگر بلی،آیا کارآیی این برنامهها به اثبات رسیده است؟ 9-آیا روشهای ثبت اخبار و اطلاعات به درستی اعمال میشود؟آیا اخیرا این روشها کنترل شده است؟ 01-آیا وسایل و ابزار کمکهای اولیه و تسهیلات بهداشتی همواره در دسترس همه است؟آیا کاربرد این ابزار و وسایل به کلیهء کارکنان آموزش داده شده است؟ ج-کمیتههای بهداشتی در بسیاری از سازمانها تعدادی کمیتهء بهداشتی متشکل از مدیران و کارکنان ثابت یا روزمزد تشکیل میشود."