"اکنون نوبت علم ژنتیک مدرن است که سهم ژنهای خوشمزهکننده گوشت مرغ چینی را مشخص کند.
در آخرین آمار گیری علمی که در 1987 به وسیله دانشمندان آکادمی کشاورزی چین انجام شد حدود یکصد و ده نژاد مرغ مورد شناسایی قرار گرفت.
(به تصویر صفحه مراجعه شود) در این انتخاب است که ژنهای ارزشمند برای بقا و تکثیر مهم میشوند.
بسیاری از ویژگیها که تحت کنترل ژنتیکی قرار دارند(مانند بلندی قامت در انسان و یا طعم و بافت گوشت مرغ) طیفی از ارزشهای بقای متغیر دارند.
دکتر چان برای آنکه نقشه ژنی جوجه مرغهای دارای صفات دلخواه را معین کند، اطلاعات(RFLPS)را با تجزیه و تحلیلهای شیمیایی ترکیبات معطره که طعم ویژهای به گوشت مرغ میدهند،مرتبط ساخته و گوشت مرغهایی را که براساس این نقشه ژنی بدست میآید با ذائقه انسانی محک میزند.
نتیجه این تحقیقات ژنتیکی این میشود که گوشت مرغ باب دندان نژاد زرد در شرق و جنوب شرق آسیا،و در کل در سراسر جهان،به بازار میآید."