"به این دلیل در چند سال اخیر کشت و صنعتهایی تولید قارچ را آغاز کردند و تنها هزینه بالای تولید موجبات گسترش نیافتن این امر شد،که البته دولت میتواند با حمایت از تولید قارچ و ارائه تسهیلات برای پایین آوردن هزینه تولید این محصول مفید را با تمام خانوادههای ایرانی آشتی دهد،به عنوان مثال کافی است دولت 10 درصد ارز مصرفی برای واردات گوشت قرمز را به منظور حمایت تولیدکنندگان قارچ اختصاص دهد تا با تجهیز موسسات تولید قارچ و استفاده از ماشینآلات و دستگاههای مدرن مقدار تولید را در متر مربع افزایش دهند.
مقایسه گوشت با قارچ مواد\مواد معدنی\هیدرات کربن\چربی گوشت\5/0\5/0\13 قارچ\1\4\3/0 همانطور که از جدول فوق برمیآید استفاده از قارچ خوراکی برای کسانیکه از چاقی رنج میبرند مناسب میباشد به دلیل اینکه قارچ با داشتن انواع ویتامینهای لازم به علت نداشتن چربی دارای کالری کمی است و همچنین برای افرادی که دارای مشاغل نشسته و کم- تحرک هستند غذای مناسبی است قارچ با داشتن مادهای به نام«لسفین سیت» موجب پایین آمدن چربی خون و کنترل کلسترول میشود که مصرف آن به جای گوشت برای افرادی که چربی خونشان بالاست مفید است."