ملخص الجهاز:
"ازآنجا که بخش مهمی از فرآوردههای غذایی منشأ حیوانی دارد،بنابراین به کارگیری روشهای علمی پرورش و اصلاحنژاد در افزایش بهرهوری تولیدات دامی به عنوان یکی از زیربخشهای مهم کشاورزی از اهمیت خاصی برخوردار است.
این کتاب در 21 فصل ارائه شده است که سرفصلهای آن به شرح ذیل است: فصل 1:تاریخچه،فصل 2:اصول ژنتیکی اصلاح دام،فصل 3:پل ارتباطی بین نسلها،فصل 4:صفات کیفی در اصلاحنژاد دام،فصل 5:پراکندگی و اندازهگیری آماری آن،فصل 6:ژنتیک جمعیت و اصلاح دام،فصل 7:اصول و مبانی انتخاب،فصل 8:انتخاب چند صفتی، فصل 9:همخونی و خویشاوندی،فصل 01:هتروزیس و دورجفتی،فصل 11:برنامههای آزمون نتایج و آزمون عملکرد و فصل 21:طرحها و اهداف پرورشی.
این کتاب موارد کاربردی بیوتکنولوژی را در رشتهی علوم دامی در سه بخش تغذیهی دام،فیزیولوژی و ژنتیک و اصلاحنژاد دام معرفی کرده است و برای دانشجویان دورهی کارشناسی قابل استفاده است."