"سولومون کاتز و جونشال،کارشناسان آمریکایی دانشگاه پنسیلوانیا،دربارهء مصرف باقلا درمنطقهء مدیترانه تحقیقاتی انجام دادهاند و اظهار داشتهاند که«رشد وسیع باورهای فرهنگی و تابوهای مربوط به باقلا شاید تا حدودی ناشی از این امر باشد که بسیاری از افرادی که آن رامصرف میکنند بیمار میشوند.
کاتز وشال میپرسند که«چرا در مناطقی که درصد بالایی از مردم مبتلا به- G6PD- هستند باقلا مصرف میشود،در حالی که خطر از دست دادن سلامتیشان بسیار زیاد است؟اگر مصرف باقلا این همه زیانبار است باید آن را مصرف کرد و یا حبوبات دیگری را جانشین آن کرد...
مصرف مدام باقلا به عنوان مادهء غذایی اصلی توسط مردم با- GdB ی بالا،قابل قبولتر میبود اگر افراد بیشتری از همان مردم آثار مثبتی دال بر سلامتی از خود نشان میدادند؛هرچند که برای برخی از افراد دارای GdB پیامدهای زیانآوری در بر داشته باشد."