ملخص الجهاز:
"نویسنده که خود 15 سال با سرطان دست و پنجه نرم کرده است و با استفاده از شیوههایی که در این کتاب بهمعرفی آن میپردازد توانسته با آن مقابله کند.
سمزدایی شدن از مواد سرطانزا،رژیم غذایی ضد سرطان،فعالیت بدنی کافی و تلاش برای بهدست آوردن آرامش احساسی عواملی است که میتواند کمک مؤثری در بهبود یا توقف سرطان داشته باشد.
در یکی از بخشهای این کتاب با عنوان«نقطه ضعف سرطان»به شرایطی که سلولهای سرطانی در آن امکانرشد و نمو پیدا میکنند،اشاره میکند و معتقد است که اگر این شرایط را از بین ببریم،این سلولها بیماریزاییشانرا از دست میدهند.
تغییراتی که در غذای دامها بوجود آمده و علوفههایی کهغالب آن را ذرات و کنجالههای تشکیل میدهند،سبب شده تا تعادلی که در دهههای گذشته میان اسیدهای چربضروری در بدن انسان(امگا 3 و امگا 6)وجود داشته است،به هم بریزد و این تغییرات غذایی سبب آسیبپذیریسیستم ایمنی بدن ما و آمادگی آن برای رشد سلولهای سرطانی میشود.
چای سبز همچنین یک آنتی اکسیدان وسمزدایی قدرتمند است و آنزیمهای کبد را برای دفع مواد سمی از بدن فعال میکند و مرگ یاختههای سرطانی راتسهیل مینماید.
این ماده که قویترین ضد التهاب طبیعی استکه تاکنون شناسایی شده است،به فعال کردن آپوپتوسیس(مرگ یاختهای)در یاختههای سرطان و جلوگیری ازآنژیوژنز(رگزایی)نیز کمک میکند.
این ماده علیه بعضی یاختههای سرطان عمل میکند و مانند چای سبز درکاهش ایجاد رگهای خونی جدید مؤثر است.
روشهایی مانند یوگا که تمارینی است جهت یکی کردن(به تصویر صفحه مراجعه شود)&%06517FMKG065G% ذهن و جسم و رسیدن به آرامش درون و هر روش دیگری که مراقبه در آن وجود دارد میتواند این اثر مثبت را برجسم انسان نیز داشته باشد."