مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 3 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 3 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 3 |
-
1.
مؤلف : فرهادیه، نوشین ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ كاتب مسؤول : عیوض زاده، اورنگ ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 التصنيف A (Azad University (8 صفحة - من 33 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:سمیتبلغور ذرتگاز ازنآفلاتوکسین B1
-
2.
مؤلف : داودی، میترا ؛ عیوض زاده، اورنگ ؛ سویزی، محمد رضا ؛ کریمی، کاظم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (6 صفحة - من 31 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:پلاسمای جفت شده القاییطیفسنجی جذب اتمیکنسرو ماهی تونفلزات سنگین
-
3.
مؤلف : عیوض زاده، اورنگ ؛ سیدین، سیدمهدی ؛ چمنی، محمد ؛ درویش، فرخ ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1389 - شماره 26 (7 صفحة - من 66 إلی 72 )