غیاثی طرزی، بابک/ 27 مقالة
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 27 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 27 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 27 |
-
1.
مؤلف : رسولی، مرجان ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ باخدا، حسین ؛ كاتب مسؤول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 ، A (Azad University (10 صفحة - من 21 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:کیکنشاسته اصلاح شدهکنسانتره پروتئین آب پنیر
-
2.
مؤلف : جرنگی، مرضیه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ كاتب مسؤول : عبدالملکی، فرزانه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 ، A (Azad University (16 صفحة - من 29 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:رئولوژیویژگی های حسیجایگزین چربیصمغ کنجاکسس مایونز کم چرب
-
3.
مؤلف : بايی، فاطمه ؛ كاتب مسؤول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 ، A (Azad University (11 صفحة - من 91 إلی 101 )
الکلمات المفتاحية:بهینهسازیروش سطح پاسخهیدراتهامولسیفایربیسکویت نرم
-
4.
مؤلف : فرهادیه، نوشین ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ كاتب مسؤول : عیوض زاده، اورنگ ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 ، A (Azad University (8 صفحة - من 33 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:سمیتبلغور ذرتگاز ازنآفلاتوکسین B1
-
5.
مؤلف : غربا، مهرناز ؛ قوامی، مهرداد ؛ كاتب مسؤول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 ، A (Azad University (14 صفحة - من 21 إلی 34 )
الکلمات المفتاحية:آنتی اکسیدانروغن آفتابگرداناکسیداسیونپایداری روغنروغن قالبروغن کانولا
-
6.
مؤلف : سرپرست، مهرناز ؛ كاتب مسؤول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 ، A (Azad University (14 صفحة - من 5 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:گلوکز اکسیدازخمیر نانرانس گلوتامینازشاخص گلوتنفسفولیپاز
-
7.
مؤلف : حدادی، محیا ؛ قراچورلو، مریم ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 ، A+ (Azad University (8 صفحة - من 37 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:امواج فراصوتخصوصیات فیزیکی و شیمیاییروغن سویاامواج مایکروویوراندمان استخراج
-
8.
مؤلف : فخاری، شنتیا ؛ كاتب مسؤول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 ، A+ (Azad University (13 صفحة - من 99 إلی 111 )
الکلمات المفتاحية:انجمادمایونزغلظت نمکزرده تخممرغغلظت شکر
-
9.
مؤلف : ساسانیان، سپیده ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ حبیبی، فاطمه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 ، A+ (Azad University (8 صفحة - من 23 إلی 30 )
-
10.
مؤلف : نیک خواه عشقی، مهسا ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ بصیری، علیرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 ، A+ (Azad University (12 صفحة - من 91 إلی 102 )
الکلمات المفتاحية:بهینه سازی فرآیندروش شناسی مدل آماری رویه پاسخسرخ کردن در خلالوبیا سبز