کلمة المفتاح زرده تخممرغ / (6 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : فخاری، شنتیا ؛ كاتب مسؤول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 التصنيف A+ (Azad University (13 صفحة - من 99 إلی 111 )
الکلمات المفتاحية:انجمادمایونزغلظت نمکزرده تخممرغغلظت شکر
-
2.
مؤلف : کلینی، فرحناز ؛
مجلة:مرمت و پژوهش»پاییز و زمستان 1386 - شماره 3 (8 صفحة - من 85 إلی 92 )
الکلمات المفتاحية:نقاشیبست تخم مرغیروغن بزرککهنگیFTIRخانه سوکیاسشناساییزرده تخممرغآمیدرنگدانهرنگطیف
-
3.
مجلة:عروس هنر»مرداد 1382 - شماره 21 (1 صفحة - من 57 إلی 57 )
الکلمات المفتاحية:آب انگورآبزعفرانزرده تخممرغبادام
-
4.
مؤلف : امامی، اکرم ؛
مجلة:عروس هنر»شهریور 1381 - شماره 11 (2 صفحة - من 28 إلی 29 )
الکلمات المفتاحية:بدنمخمر آبجولبنیاتزرده تخممرغاختلالاتگندم
-
5.
مؤلف : صیقلی، زهرا ؛
مجلة:عروس هنر»مهر 1380 - شماره 5 (1 صفحة - من 68 إلی 68 )
الکلمات المفتاحية:شیرتزئینزردۀ تخممرغاضافه
-
6.
مؤلف : پاری سوار ؛
مجلة:ارمغان»اردیبهشت 1318، دوره بیستم - شماره 2 (2 صفحة - من 113 إلی 114 )
الکلمات المفتاحية:اسفناجویتامین (نانهازرده تخممرغ
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |