-
1.
مؤلف : بايی، فاطمه ؛ كاتب مسؤول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 التصنيف A (Azad University (11 صفحة - من 91 إلی 101 )
الکلمات المفتاحية:بهینهسازیروش سطح پاسخهیدراتهامولسیفایربیسکویت نرم
مؤلف : بايی، فاطمه ؛ كاتب مسؤول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 التصنيف A (Azad University (11 صفحة - من 91 إلی 101 )
الکلمات المفتاحية:بهینهسازیروش سطح پاسخهیدراتهامولسیفایربیسکویت نرم