کلمة المفتاح روش سطح پاسخ / (15 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : ادیبی فر، مرتضی ؛ عسگری، غلامرضا ؛
مجلة:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1402، دوره نهم - شماره 30 (22 صفحة - من 109 إلی 130 )
الکلمات المفتاحية:امواج فراصوتروش سطح پاسخبلانچینگعدس
-
2.
مؤلف : بايی، فاطمه ؛ كاتب مسؤول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 التصنيف A (Azad University (11 صفحة - من 91 إلی 101 )
الکلمات المفتاحية:بهینهسازیروش سطح پاسخهیدراتهامولسیفایربیسکویت نرم
-
3.
مؤلف : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اعلمی، مهران ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 33 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:انرژی مصرفیویژگیهای کیفیروش سطح پاسخبرشته کردنبادام زمینی
-
4.
مؤلف : اقبالیان راد، مهسا ؛ ساری، عباسعلی ؛ دارائی گرمه خانی، امیر ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1397- شماره 32 التصنيف A+ (Azad University/ISC (18 صفحة - من 77 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:روش سطح پاسخروغن سویاپایداری حرارتیاسانس آویشن دنایی
-
5.
مؤلف : شعبانی، پریا ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 التصنيف A+ (Azad University (16 صفحة - من 45 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:روش سطح پاسخفعالیت آنتی اکسیدانیپروتئین هیدرولیز شدهپنبه دانه
-
6.
مؤلف : یوسفی، شیما ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 31 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:آنتی اکسیدانروش سطح پاسخویژگیهای فیزیکوشیمیاییخشک کن پاششیعصاره چغندر قرمزریزدرون پوشانی
-
7.
مؤلف : سیدی منصور، سپیدار ؛ روفه گری نژاد، لیلا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 77 إلی 88 )
الکلمات المفتاحية:هیدروکسی متیل فورفورالشرایط نگهداریفرآیند حرارتیروش سطح پاسخعسل
-
8.
مؤلف : جلیلی، فرشید ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ امام جمعه، زهرا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ گنجه، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 67 إلی 78 )
الکلمات المفتاحية:گاز کروماتوگرافیامواج فراصوتاستخراجروش سطح پاسخکانولا
-
9.
مؤلف : میرزاباقی، مهرداد ؛ جولای، فریبرز ؛
مجلة:چشم انداز مدیریت صنعتی»پاییز 1396 - شماره 27 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (18 صفحة - من 9 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:شبیه سازیسیستم صفموجودیروش سطح پاسخ
-
10.
مؤلف : رسولی، فاطمه ؛ برنجی، شیلا ؛ شهاب لواسانی، علیرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 15 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:اسپیرولیناروش سطح پاسخبستنی سنتیکربوکسیمتیلسلولز
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- A+ (7 مقالة)
- علمی-پژوهشی (2 مقالة)
- ب (1 مقالة)
- A (1 مقالة)