کلمة المفتاح بادام زمینی / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : حاجی کاظمی، هاله ؛ میردامادی، سعید ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، مهتا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 التصنيف A (Azad University (8 صفحة - من 5 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:فعالیت آنتی اکسیدانیهیدرولیز آنزیمیبادام زمینیپپسینآلکالاز
-
2.
مؤلف : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ اعلمی، مهران ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 59 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:انرژیمدل سازیبرشته کردنبادام زمینی
-
3.
مؤلف : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اعلمی، مهران ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 33 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:انرژی مصرفیویژگیهای کیفیروش سطح پاسخبرشته کردنبادام زمینی
-
4.
مؤلف : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ مرزانژاد، الیاس ؛ احمد بیگی، امیرحسین ؛ سلیمی بنی، مهرداد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 التصنيف A+ (Azad University (9 صفحة - من 107 إلی 115 )
الکلمات المفتاحية:زمان فرآیندسرعت هوادمای خشک کردن: بادام زمینیمدلریاضی