کلمة المفتاح برشته کردن / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ اعلمی، مهران ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 59 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:انرژیمدل سازیبرشته کردنبادام زمینی
-
2.
مؤلف : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اعلمی، مهران ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 33 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:انرژی مصرفیویژگیهای کیفیروش سطح پاسخبرشته کردنبادام زمینی
-
3.
مؤلف : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 19 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:شبکه عصبی مصنوعیسویابرشته کردناسنک
-
4.
مؤلف : برجیان بروجنی، ملیکا ؛ گلی، سیدامیرحسین ؛ قراچورلو، مریم ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (11 صفحة - من 101 إلی 111 )
الکلمات المفتاحية:برشته کردنروغن کنجدروش سطح پاسخ