غلامی پرشکوهی، محمد/ 6 مقالة
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 6 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 6 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 6 |
-
1.
مؤلف : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ مرزانژاد، الیاس ؛ احمد بیگی، امیرحسین ؛ سلیمی بنی، مهرداد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 ، A+ (Azad University (9 صفحة - من 107 إلی 115 )
الکلمات المفتاحية:زمان فرآیندسرعت هوادمای خشک کردن: بادام زمینیمدلریاضی
-
2.
مؤلف : سلیمی بنی، مهرداد ؛ غلامی پرشکوهی، محمد ؛ محسنی، شهرام ؛ عبدالعلی زاده، احسان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (10 صفحة - من 65 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:خواص فیزیکیخواص مکانیکیبادام ربیعخواص اصطکاکی
-
3.
مؤلف : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ محمدی شمامی، میلاد ؛ محسنی، شهرام ؛ ماشاء اله کرمانی، علی ؛ عبدالعلی زاده، احسان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (12 صفحة - من 47 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:خواص فیزیکیپسته قزوینپسته بویین زهراخواص هندسیضریب اصطکاک استاتیکی
-
4.
مؤلف : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ گوشکی، بهنام ؛ کرمانی، علی ماشااله ؛ محسنی، شهرام ؛ سلیمی بنی، مهرداد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (8 صفحة - من 23 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:PistachioMechanical PropertiesDeformation Till Rupture PointRupture EnergyRupture Force
-
5.
مؤلف : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ رشیدی، مجید ؛ شکری، امن اله ؛ میرمرادی، موسی ؛ محسنی، شهرام ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحة - من 11 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:کیفیتآماده سازیانگورخشک کردننمای دو مرحله ای
-
6.
مؤلف : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ رشیدی، مجید ؛ رنجبر، ایرج ؛ عباسی، سعید ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1390 - شماره 31 (10 صفحة - من 54 إلی 63 )