مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 2 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 2 |
-
1.
مؤلف : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ رشیدی، مجید ؛ شکری، امن اله ؛ میرمرادی، موسی ؛ محسنی، شهرام ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحة - من 11 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:کیفیتآماده سازیانگورخشک کردننمای دو مرحله ای
-
2.
مؤلف : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ رشیدی، مجید ؛ رنجبر، ایرج ؛ عباسی، سعید ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1390 - شماره 31 (10 صفحة - من 54 إلی 63 )