بهار 1392 - شماره 38
-
مؤلف : آصفی، نارملا ؛ جعفریان، پریسا ؛
(6 صفحة - من 5 إلی 10 )
الکلمات المفتاحية:فراصوتماستظرفیت نگهداری آبهموژنیزاسین
-
مؤلف : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ رشیدی، مجید ؛ شکری، امن اله ؛ میرمرادی، موسی ؛ محسنی، شهرام ؛
(8 صفحة - من 11 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:کیفیتآماده سازیانگورخشک کردننمای دو مرحله ای
-
مؤلف : سقایی، ربابه ؛ معتمدزادگان، علی ؛ رضایی، مسعود ؛
(8 صفحة - من 19 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:آنزیم ترانس گلوتامینازپایداری امولسیونپروتئین عضله ماهی فیتوفاگ
-
اثر ترتیب تلقیح کشت های میکروبی و درجه حرارت گرمخانه گذاری بر ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی
مؤلف : دهقانی، نفیسه ؛ پوراحمد، رضوان ؛ نعمتی، نبی اله ؛
(10 صفحة - من 27 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:ترتیب تلقیحدمای گرمخانه گذاریلاکتوباسیلوس کازئیماست پروبیوتیک
-
مؤلف : کرمی، زهره ؛ یوسفی، قاسم ؛ علیپور نجمی، محمد ؛ امام جمعه، زهرا ؛
(8 صفحة - من 37 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:روش سطح پاسخاولتراسونیکاستخراج روغنشاهدانه
-
مؤلف : فاطمیان، حامد ؛ گیاه چی، شادی ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ گرامی، عباس ؛
(8 صفحة - من 45 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:انتقال جرمباز تغلیظخشک کردن اسمزیکارایی فرایندگلابی
-
مؤلف : نظربخش، ونوس ؛ عزت پناه، حمید ؛ مشهدی اکبر بوجار، مسعود ؛ گیویان راد، محمدهادی ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛
(8 صفحة - من 53 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:سرخ کردن اتمسفریسرخ کردن تحت خلاءکیفیت روغن
-
مؤلف : تفویضی، فرزانه ؛ تاج آبادی ابراهیمی، مریم ؛ خجاره، لیلا ؛
(8 صفحة - من 61 إلی 68 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلترخینهتوالی یابی16S rRNA
-
مؤلف : رضایی، فاطمه ؛ قراجورلو، مریم ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
(10 صفحة - من 69 إلی 78 )
الکلمات المفتاحية:جزء به جزء کردنچربی حیوانیخصوصیات فیزیکی و شیمیاییروغن سرخ کردنی
-
مؤلف : دباغ مقدم، آراسب ؛ کنعانی نژاد، مریم ؛ اکبرین، حسام الدین ؛ چراغی، نرجس ؛ توتونچیان، محسن ؛
(7 صفحة - من 79 إلی 85 )
الکلمات المفتاحية:ایراننگهداریخواربار فروشیفساد مواد غذایی