کلمة المفتاح ماست پروبيوتيك / (5 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : فروزان تبار، محمود ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ كاتب مسؤول : حسین زاده، سعید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 ، A (Azad University/ISC (17 صفحة - من 53 إلی 69 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسریزپوشانیماست پروبیوتیکآلژینات سوکسینیله شده
-
2.
مؤلف : غفاری، سحر ؛ اژدری، عطااله ؛ شریفزاده، غلامرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 ، A+ (Azad University (10 صفحة - من 89 إلی 98 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسماست پروبیوتیکعصاره عناب
-
3.
مؤلف : جهانی قیه قشلاق، غلامرضا ؛ خالدان، اصغر ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 ، A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 83 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:توان هوازیتوان بیهوازیماست پروبیوتیکگلبولهای سفید خونتمرینات استقامتی شدید
-
4.
مؤلف : شریفی سلطانی، مونا ؛ کریم، گیتی ؛ پوراحمد، رضوان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 51 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبیفیدوباکتریوم لاکتیس: ماست پروبیوتیکپودر کاکائوپروبیوتیککاکائو
-
5.
اثر ترتیب تلقیح کشت های میکروبی و درجه حرارت گرمخانه گذاری بر ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی
مؤلف : دهقانی، نفیسه ؛ پوراحمد، رضوان ؛ نعمتی، نبی اله ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (10 صفحة - من 27 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:ترتیب تلقیحدمای گرمخانه گذاریلاکتوباسیلوس کازئیماست پروبیوتیک
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 3 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)