کلمة المفتاح پروبيوتيک / (35 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : سهرابی حق دوست، نکیسا ؛ انوار، سید امیرعلی ؛ فخرآبادی، مصطفی ؛ طلا، مریم ؛ كاتب مسؤول : خواجه رحیمی، امیر اقبال ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 91 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:شیرپروبیوتیکHPLCآفلاتوکسین M1
-
2.
مؤلف : امیدی، احسان ؛
مجلة:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1402، دوره نهم - شماره 30 (18 صفحة - من 260 إلی 277 )
الکلمات المفتاحية:پروبیوتیکبیوفیلمEscherichia coliعفونت ادراریLactobacillus
-
3.
مؤلف : افشار، پروین ؛ مهاجرانی، حمیدرضا ؛ ساکی، ساسان ؛ كاتب مسؤول : امینی، کیومرث ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (10 صفحة - من 53 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:کلسترولپروبیوتیکلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسترخینه
-
4.
مؤلف : نوریان، فهیمه ؛ هنرور، مسعود ؛
مؤتمر:کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی»مجموعه مقالات پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی التصنيف عالمي (10 صفحة - من 1915 إلی 1924 )
الکلمات المفتاحية:فراسودمند پروبیوتیک پری بیوتیک سین بیوتیک
-
5.
مؤلف : باباخانی، سجاد ؛ پاکزاد، پرویز ؛ بی خوف تربتی، مریم ؛ كاتب مسؤول : حسینی، فرزانه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 1 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:مواد غذاییپروبیوتیکویرولانسلیستریوزیستهاجم سلولیمیکروکپسولهسازی
-
6.
مؤلف : لاری پور، محدثه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 التصنيف A (Azad University/ISC (22 صفحة - من 1 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:پری بیوتیکسینبیوتیکمکمل خوراکیپروبیوتیک
-
7.
مؤلف : فلاحت، بابک ؛ خورشیدپور، بیژن ؛ كاتب مسؤول : پوراحمد، رضوان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 17 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:پروبیوتیککفیرپلی دکستروزگالاکتوفروکتوز
-
8.
مؤلف : حجازی، محمد امین ؛ مجیدی، محمد ؛ پورعبدی سرابی، پریسا ؛ كاتب مسؤول : تاری نژاد، علیرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 67 إلی 81 )
الکلمات المفتاحية:ردیابیزیرهمچینیپروبیوتیکباکتریوسین
-
9.
مؤلف : روح زاده، سروه ؛ كاتب مسؤول : بهرامیان، سمیرا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 109 إلی 117 )
الکلمات المفتاحية:پروبیوتیکلاکتوباسیلوس پلانتارومژل آلوئهورابستنی
-
10.
مؤلف : مدرسه، شیدا ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ كاتب مسؤول : حسین زاده، سعید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 29 إلی 43 )
الکلمات المفتاحية:فلزات سنگینپروبیوتیکسینبیوتیکماهی قزلآلای رنگینکمانپروفایل اسیدهای چرب
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- A+ (13 مقالة)
- علمی-پژوهشی (10 مقالة)
- A (3 مقالة)
- بین المللی (1 مقالة)