کلمة المفتاح لاکتوباسیلوس پلانتاروم / (6 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : دهقان خلیلی، فاطمه ؛ مؤلف : ارجائی، زهرا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 33 إلی 42 )
الکلمات المفتاحية:بیاتیلاکتوباسیلوس پلانتارومخمیرترشلاکتوباسیلوس روتارینان جو
-
2.
مؤلف : روح زاده، سروه ؛ كاتب مسؤول : بهرامیان، سمیرا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 109 إلی 117 )
الکلمات المفتاحية:بستنیپروبیوتیکلاکتوباسیلوس پلانتارومژل آلوئهورا
-
3.
مؤلف : قره خانی، مهدی ؛ اعلمی، مهران ؛ حجازی، محمد امین ؛ مقصودلو، یحیی ؛ خمیری، مرتضی ؛ نجفیان، گودرز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (16 صفحة - من 15 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوس پلانتاروملاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیسخمیرترشنان حجیمگندم
-
4.
بررسی اثر پروبیوتیک های باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی
مؤلف : مجلسی، مجید ؛ شکرفروش، سیدشهرام ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ نظیفی، سعید ؛ ساجدیان فرد، جواد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 25 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:کادمیومموش صحراییپروبیوتیکلاکتوباسیلوس پلانتارومباسیلوس کواگولانسفلزات سنگین
-
5.
مؤلف : عطارزاده، رامین ؛ کریم، گیتی ؛ حصاری، جواد ؛ حنیفیان، شهرام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (14 صفحة - من 15 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:لیپولیزلاکتوباسیلوس پلانتارومپنیر سفید فراپالایشیآغازگر الحاقی تضعیف شدهپنیراسیدهای چربپنیر UFپروفیل اسیدهای چرب
-
6.
مؤلف : نیلچیان، زهرا ؛ رضوی، سید هادی ؛ رحیمی، ابراهیم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (14 صفحة - من 69 إلی 82 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوس پلانتارومخیارهای تخمیریجمعیت میکروبیتخمیرتلقیحمخمرهاجمعیت
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (2 مقالة)
- A (1 مقالة)
- A+ (1 مقالة)