کلمة المفتاح پنير / (73 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : شهدادی، فاطمه ؛ مؤلف : خراسانی، سپیده ؛ توکلی، فرناز ؛ استوار، منوچهر ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 ، A (Azad University (12 صفحة - من 89 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:پنیرخواص آنتی اکسیدانیشمارش میکروبیپودرهای گیاهی
-
2.
مؤلف : سلحشوریان، زهرا ؛ كاتب مسؤول : موثق، محمدحسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 ، A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 41 إلی 49 )
الکلمات المفتاحية:قزوینهیستامینپنیرکروماتوگرافی مایع با کارآیی بالاتیرامین
-
3.
مؤلف : سامانجی، اوزگه ؛ بیلگین، عارف ؛ کیخا شاهینپور، محمدامین ؛
مجلة:پژوهش در تاریخ»بهار و تابستان 1401 - شماره 32 (38 صفحة - من 111 إلی 148 )
-
4.
مؤلف : شاهحسینی، علیرضا ؛
مجلة:فرهنگ قومس»زمستان 1400 - شماره 69 (20 صفحة - من 81 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:افترداﻧﺶ ﺑﻮﻣﯽﻧﮕﻬﺪاری ﻓﺮآوردهﻫﺎی ﻟﺒﻨﯽ ﻋﺸﺎﯾﺮﻣﻐﺎرغارعشایرسردخانهپنیرفرآوردههای لبنیلبنیاتپوست
-
5.
مؤلف : میرزایی، امیرمحمد ؛ جعفری حویق، میرتوحید ؛ نقره علیپور، امیررضا ؛ مومن زاده، حسین ؛ خیرخواه، عرفان ؛ دولت خواهی، محمدرضا ؛ پیمانی لرد، محمد ؛
مؤتمر:همایش پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران»مجموعه مقالات هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران (7 صفحة - من 7227 إلی 7233 )
الکلمات المفتاحية:آموزشچالش هاروش های تدریسکروناکودکتغذیهصبحانهدانشآموزانمواد غذاییمیان وعدهگیلانپنیرشیر
-
6.
مؤلف : زارعی، مهدی ؛ پورمهدی بروجنی، مهدی ؛ منافعیان، آتنا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 ، A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 55 إلی 63 )
الکلمات المفتاحية:پنیرفرآوردههای شیریفسفاتاز قلیاییپاستوریزاسیون
-
7.
مؤلف : دادرس مقدم، امیر ؛ قربانی، محمد ؛ کریاسی، علیرضا ؛ کهنسال، محمدرضا ؛
مجلة:اقتصاد کشاورزی»زمستان 1395، دوره دهم - شماره 4 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (16 صفحة - من 23 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:پنیرسهم برندسود فروشگاهالگوریتم GFAتنوع پذیریتنوعمدل
-
8.
مؤلف : گل زرند، مهدیه ؛ بهادران، زهرا ؛ میرمیران، پروین ؛ عزیزی، فریدون ؛
مجلة:پژوهنده»بهمن و اسفند 1393 - شماره 102 ، العلمية - البحثية (Ministry of Health/ISC (7 صفحة - من 287 إلی 293 )
الکلمات المفتاحية:شیرفشارخونپرفشاری خونپنیرلبنیاتماستمطالعه قند و لیپید تهران
-
9.
مؤلف : صادق زاده، محمود ؛ صایغ، سهاد ؛
مجلة:پژوهشنامه ادبیات تعلیمی»پاییز 1393 - شماره 23 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (30 صفحة - من 155 إلی 184 )
الکلمات المفتاحية:آموزشینمادپردازیتربیتیمضامین اخلاقیداستان کودکنمادداستانکودکپنیرنمـادادبیات کودک و نوجوانمادرخوابمفاهیمبـه
-
10.
اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش
مؤلف : یزدان پناه، صدیقه ؛ احسانی، محمد رضا ؛ میزانی، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:لیپولیزخصوصیات میکروبیپنیررسیدناینکپسوله کردن
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 4 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
مجلة اقتصاد کشاورزی 1 |
مجلة پژوهنده 1 |
مجلة دانش و توسعه 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (10 مقالة)