کلمة المفتاح پنیر سفید فراپالایشی / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : زنگانه، اسماعیل ؛ جعفری، سید مهدی ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ جوادی، افشین ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حمید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 ، A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 41 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:پنیر سفید فراپالایشیخواص ضدمیکروبیاسپیرولینا پلاتنسیسمواد نگهدارنده طبیعیعصاره
-
2.
مؤلف : سجادی، کژال ؛ بهرامیان، سمیرا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 ، A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 21 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:پنیر سفید فراپالایشیژل آلوئهوراخواص حسیخواص ضدمیکروب
-
3.
مؤلف : حنیفیان، شهرام ؛ جدیری، حسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 1 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:نمکrealپنیر سفید فراپالایشی ایرانیمایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیسF57Time PCRمایکوباکتریوم پاراتوبرکلوزیسپنیر سفید فراپالایشیپنیرباکتری
-
4.
مؤلف : عطارزاده، رامین ؛ کریم، گیتی ؛ حصاری، جواد ؛ حنیفیان، شهرام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (14 صفحة - من 15 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:لیپولیزلاکتوباسیلوس پلانتارومپنیر سفید فراپالایشیآغازگر الحاقی تضعیف شدهپنیراسیدهای چربپنیر UFپروفیل اسیدهای چرب
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 4 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)