کلمة المفتاح خواص ضد میکروبی / (7 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : تیموری، یلدا ؛ عینی زاده، ترکان ؛ كاتب مسؤول : آزاد فلاح، مرضیه ؛
مجلة:مطالعات محیط زیست، منابع طبیعی و توسعه پایدار»زمستان 1402 - شماره 29 (8 صفحة - من 31 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:پوست گردوخواص ضدمیکروبیشوینده هاباکتری استافیلو کوکوس اورئوسپوست سبز گردوعصاره پوست سبز گردوعصارهشویندهخواصترکیبات فنولیباکتریضدمیکروبیضد میکروبی
-
2.
مؤلف : خوشبخت نژاد، فرناز ؛ متینی، سارا ؛
مجلة:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»پاییز 1402، دوره نهم - شماره 32 (20 صفحة - من 44 إلی 63 )
الکلمات المفتاحية:دارچینخواص ضد میکروبیهمبرگرنگهدارنده طبیعیخواص آنتی اکسیدانیپودر دارچینتیمارمیکروبیسالمونلاباکتری
-
3.
كاتب مسؤول : رستمی چراتی، فرامرز ؛ مؤلف : عرفانمنش، پرستو ؛ نیازی، فتحاله ؛
مجلة:دانش حفاظت و مرمت»پاییز 1402 - شماره 17 (12 صفحة - من 4 إلی 15 )
الکلمات المفتاحية:جداسازیآنالیزخواص ضد میکروبیGC-Massپیرولیز چوبسرکه چوب
-
4.
مؤلف : زنگانه، اسماعیل ؛ جعفری، سید مهدی ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ جوادی، افشین ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حمید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 41 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:مواد نگهدارنده طبیعیعصارهپنیر سفید فراپالایشیخواص ضدمیکروبیاسپیرولینا پلاتنسیس
-
5.
مؤلف : همایون پور، پریسا ؛ كاتب مسؤول : شریعتی فر، نبی ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (15 صفحة - من 32 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:میگوپوشش خوراکیعصاره آبیفعالیت آنتی اکسیدانیخواص ضدمیکروبیریزپوشینه
-
6.
مؤلف : بدلی، اکبر ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 79 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:کیک اسفنجیخواص ضد میکروبیخواص آنتیاکسیدانیعصاره گیاهی
-
7.
مؤلف : دباغ، نیلو ؛ حسینی، ابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (8 صفحة - من 39 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:خواص ضد میکروبیدی استات سدیمسس فرانسوینایسین