کلمة المفتاح نايسين / (7 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : محمدی، خسرو ؛ مؤلف : جدیری، حسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 33 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:نایسینکشت آغازگرپنیر فراپالایشیدمای نگهداری
-
2.
مؤلف : حمیدی، سیده رعنا ؛ كاتب مسؤول : حنیفیان، شهرام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 29 إلی 43 )
الکلمات المفتاحية:نایسینباکتریهای مولد اسیدلاکتیکمطالعه تلقیحیژن hlyA
-
3.
مؤلف : هاشم پور صادقیان، مهدی ؛ کاظمی پور، نسرین ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ اسکندری، محمد هادی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1397- شماره 32 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 67 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:نایسینواکنش میلاردگلیکاسیونباکتریهای گرم منفی
-
4.
مؤلف : محمدی، خسرو ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 التصنيف A+ (Azad University/ISC (13 صفحة - من 1 إلی 13 )
الکلمات المفتاحية:نایسینباکتریوسینلاکتوکوکوس لاکتیسپنیر لیقواننگهدارنده بیولوژیکی
-
5.
مؤلف : محمدی نژاد، الهام ؛ عالیشاهی، علیرضا ؛ پورعاشوری، پرستو ؛ میرصادقی، حجت ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 15 إلی 30 )
-
6.
مؤلف : محمدی، خسرو ؛ جدیری، حسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 33 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:نایسینکشت آغازگرپنیر فراپالایشیدمای نگهداریپنیر
-
7.
مؤلف : دباغ، نیلو ؛ حسینی، ابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (8 صفحة - من 39 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:خواص ضد میکروبیدی استات سدیمسس فرانسوینایسین