-
1.
مؤلف : دباغ، نیلو ؛ حسینی، ابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (8 صفحة - من 39 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:خواص ضد میکروبیدی استات سدیمسس فرانسوینایسین
مؤلف : دباغ، نیلو ؛ حسینی، ابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (8 صفحة - من 39 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:خواص ضد میکروبیدی استات سدیمسس فرانسوینایسین