مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 7 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 7 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 7 |
-
1.
مؤلف : قضایی، شیوا السادات ؛ میزانی، مریم ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (9 صفحة - من 103 إلی 111 )
الکلمات المفتاحية:مقدار کلسترولنشاسته اکتنیل سوکسینات انهیدریدویژگیهای رنگپایداری امولسیونسس مایونز
-
2.
مؤلف : رفتنی امیری، زینب ؛ اسماعیلی، امیرمهدی ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (10 صفحة - من 55 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:SalepKetchupCarboxy Methyl CelluloseSyneresis and Rheology
-
3.
مؤلف : اصلان زاده، مریم ؛ میزانی، میرم ؛ گرامی، عباس ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (10 صفحة - من 21 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:Fat ReplacerDietary FiberMayonnaisePhysicochemical Characteristics
-
4.
مؤلف : اصلان زاده، مریم ؛ میزانی، مریم ؛ گرامی، عباس ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحة - من 21 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:رنگسبوس گندمظرفیت نگهداری آبپراکسید هیدروژن قلیاییفیبرهای خوراکی
-
5.
مؤلف : دباغ، نیلو ؛ حسینی، ابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (8 صفحة - من 39 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:خواص ضد میکروبیدی استات سدیمسس فرانسوینایسین
-
6.
مؤلف : منصوری پور، ثمر ؛ میزانی، مریم ؛ مرادی، صادق ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (8 صفحة - من 44 إلی 51 )
الکلمات المفتاحية:کیتوزانسس مایونزکتیرای پولکیویژگیهای رئولوژیکی
-
7.
مؤلف : یوسفی، مروارید ؛ میزانی، مریم ؛ رسولی، سوسن ؛ علیمی، مزدک ؛ گرامی، عباس ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (9 صفحة - من 48 إلی 56 )
الکلمات المفتاحية:اندازه ذرهخردل زردسینرسیسکچاپ