مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 4 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 4 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 4 |
-
1.
مؤلف : غلام سقائی، سحر ؛ كاتب مسؤول : پیراوی ونک، زهرا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 49 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:کروماتوگرافی گازیاسید چربروغن هسته انگورفیتواسترول
-
2.
مؤلف : زینت بخش، لیلا ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ مهاجر، علیرضا ؛ شکری، تیمور ؛ حسنی بافرانی، علیرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 التصنيف A+ (Azad University (8 صفحة - من 107 إلی 114 )
الکلمات المفتاحية:روش پرس سردروغن کلزامشاهدات بالینی
-
3.
مؤلف : قضایی، شیوا السادات ؛ میزانی، مریم ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (9 صفحة - من 103 إلی 111 )
الکلمات المفتاحية:مقدار کلسترولنشاسته اکتنیل سوکسینات انهیدریدویژگیهای رنگپایداری امولسیونسس مایونز
-
4.
مؤلف : علویان، راحله ؛ اسداللهی، سیمین ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ افسر، علی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحة - من 5 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:اسیدهای چرباسید چرب اشباع در موقعیت 2تقلبات روغن زیتونروغن زیتون فرابکر