کلمة المفتاح پایداری امولسیون / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : قضایی، شیوا السادات ؛ میزانی، مریم ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (9 صفحة - من 103 إلی 111 )
الکلمات المفتاحية:پایداری امولسیونسس مایونزمقدار کلسترولنشاسته اکتنیل سوکسینات انهیدریدویژگیهای رنگ
-
2.
مؤلف : سقایی، ربابه ؛ معتمدزادگان، علی ؛ رضایی، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحة - من 19 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:آنزیم ترانس گلوتامینازپایداری امولسیونپروتئین عضله ماهی فیتوفاگ
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |