کلمة المفتاح سس مايونز / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : قضایی، شیوا السادات ؛ میزانی، مریم ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (9 صفحة - من 103 إلی 111 )
الکلمات المفتاحية:پایداری امولسیونسس مایونزمقدار کلسترولنشاسته اکتنیل سوکسینات انهیدریدویژگیهای رنگ
-
2.
مؤلف : منصوری پور، ثمر ؛ میزانی، مریم ؛ مرادی، صادق ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (8 صفحة - من 44 إلی 51 )
الکلمات المفتاحية:کیتوزانسس مایونزکتیرای پولکیویژگیهای رئولوژیکی