مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 12 |
مجلة Statistical research of Iran 1 |
مجلة اقتصاد و تجارت نوین 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 12 |
اقتصاد 2 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 14 |
-
1.
مؤلف : ودائی، فاطمه ؛ میزانی، مریم ؛ مشهدی اکبر بوجار، مسعود ؛ گرامی، عباس ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (10 صفحة - من 5 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:نعناع خشک بسته بندی شدهمهاجرتگاز کروماتوگرافیپرتودهی
-
2.
مؤلف : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (10 صفحة - من 17 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتینسوسیسویژگی های حسی
-
3.
مؤلف : منصوری پور، ثمر ؛ میزانی، مریم ؛ رسولی، سوسن ؛ گرامی، عباس ؛ شریفیان، انوشه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (10 صفحة - من 49 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:InulinSensory PropertiesPhysicochemicalGalactooligosaccharidesKetchup
-
4.
مؤلف : زینال زاده، الناز ؛ میزانی، مریم ؛ چمنی، محمد ؛ گرامی، عباس ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (12 صفحة - من 13 إلی 24 )
-
5.
مؤلف : اصلان زاده، مریم ؛ میزانی، میرم ؛ گرامی، عباس ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (10 صفحة - من 21 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:Fat ReplacerDietary FiberMayonnaisePhysicochemical Characteristics
-
6.
مؤلف : فاطمیان، حامد ؛ گیاه چی، شادی ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ گرامی، عباس ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحة - من 45 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:انتقال جرمباز تغلیظخشک کردن اسمزیکارایی فرایندگلابی
-
7.
مؤلف : نوری، شیما ؛ میزانی، مریم ؛ گرامی، عباس ؛ فرقانی، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (14 صفحة - من 29 إلی 42 )
الکلمات المفتاحية:چای سبزاستحکام کششیفیلتر بسته بندی چای کیسه ایقدرت و غلظت آنتی اکسیدانی
-
8.
مؤلف : اصلان زاده، مریم ؛ میزانی، مریم ؛ گرامی، عباس ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحة - من 21 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:رنگسبوس گندمظرفیت نگهداری آبپراکسید هیدروژن قلیاییفیبرهای خوراکی
-
9.
مؤلف : کبریتی، منیر ؛ حسینی مظهری، سیدضیاء الدین ؛ گرامی، عباس ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ اسفندیاری، چنگیز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (10 صفحة - من 47 إلی 56 )
-
10.
مؤلف : کبریتی، منیر ؛ حسینی مظهری، سیدضیاالدین ؛ گرامی، عباس ؛ عیاثی طرزی، بابک ؛ اسفندیاری، چنگیز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1389 - شماره 29 (9 صفحة - من 42 إلی 50 )