کلمة المفتاح Escherichia coli / (17 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : جهاندیده، یاشار ؛ احمدی مقدم، زینب ؛ كاتب مسؤول : طباطبائی، سید حسن ؛
مجلة:مدل سازی و مدیریت آب و خاک»پاییز 1403 - شماره 15 (8 صفحة - من 135 إلی 142 )
الکلمات المفتاحية:کود دامیجریان ترجیحیایشریشیاکولیانتقال باکتریاندازه ذرات
-
2.
مؤلف : Baqir، Q.K ؛ Baqer، G.K ؛ Baqer، F.K ؛ كاتب مسؤول : Abbas، B.A ؛
مجلة:طب جانباز»Winter 2024, Volume 16 - Number 1 ISC (6 صفحة - من 43 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:Escherichia coliUrinary Tract InfectionABO blood groupLewis Blood GroupSecretor Status
-
3.
مؤلف : فاتحی، فائزه ؛ باقری، محبوبه ؛ كاتب مسؤول : ستاری، امیر ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1402-شماره 52 ، A+ (Azad University/ISC (13 صفحة - من 65 إلی 77 )
الکلمات المفتاحية:میگومقاومت آنتیبیوتیکیاشریشیاکلیکلیفرم مدفوعیشمارش کلیمقاومت آنتیبیوتیکی.
-
4.
مؤلف : امیدی، احسان ؛
مجلة:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1402، دوره نهم - شماره 30 (18 صفحة - من 260 إلی 277 )
الکلمات المفتاحية:پروبیوتیکبیوفیلمEscherichia coliعفونت ادراریLactobacillus
-
5.
مؤلف : نری میسا، محمد ؛ كاتب مسؤول : رحیمی، ابراهیم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 ، A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 63 إلی 71 )
الکلمات المفتاحية:میگوسالمونلااستافیلوکوکوس اورئوساشرشیاکلایTVN
-
6.
مؤلف : هاشمی کروئی، سید مسعود ؛ علی نیا، فاطمه زهرا ؛ غلامپور عزیزی، عیسی ؛
مجلة:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»پاییز 1401، دوره هفتم - شماره 23 (12 صفحة - من 1 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:ضد میکروبیآسپرژیلوس نایجرآسپرژیلوس فلاووساشرشیا کلیپنی سیلیوم
-
7.
مؤلف : الزبیدی، رافد ؛ فلاح، ندا ؛ كاتب مسؤول : جمشیدی، عبداله ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 ، A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 49 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:PCRاشریشیا کولایغذاهای آماده مصرف
-
8.
كاتب مسؤول : اژدری، عطااله ؛ مؤلف : قدوسی، رضیه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 ، A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 83 إلی 93 )
الکلمات المفتاحية:مشهدآلودگی میکروبیتخم انگلسبزیخوردناشریشیاکولای
-
9.
كاتب مسؤول : طاهری، علی ؛ مؤلف : ضیاءالدینی، مرتضی ؛ گهرام زئی، معصومه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 ، A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 95 إلی 108 )
الکلمات المفتاحية:نانوذرهسودوموناس آئروژینوزاشریشیا کولیخاصیت ضدباکتریاییآلومینات روی
-
10.
مؤلف : شعبانی لکرانی، نعیمه ؛ شایق، جلال ؛ موسوی، زهره ؛ صادقی، جاوید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 ، A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 43 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:قناتچشمهاشریشیا کولایگروههای فیلوژنیمقاومت آنتی بیوتیکی
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (3 مقالة)